Kjøkkenet og måltidene
I sommersesongen serverer vi to måltider om dagen – frokost og middag. De fleste av gjestene våre foretrekker å smøre nistepakke, fylle opp termosen og innta sin lunsj ute på tur, i hotellets hage eller inne i en av hotellets mange stuer.
Frokost
Våre dyktige frokostkokker forbereder og tilrettelegger en rikholdig, sunn og variert frokost som serveres hver dag fra klokken 08.30. kokte «smilende» egg og god gammeldags havregrøt. Det er alltid frisk frukt og grønnsaker tilgjengelig.
Kaffe, te, juice, et utvalg av yoghurt og biola samt melk er en selvfølge. For deg som ønsker frokost med gryn, er det også her et bra utvalg. Mange velger å avslutte frokosten med nystekte vafler, rømme, syltetøy og brunost.
Frokosten, med alt som nevnt over, er basert på at våre gjester forsyner seg selv, noe som også innebærer at du steker dine egne vafler. Våre frokostkokker vil uansett alltid være tilgjengelige i frokostsalen under hele måltidet. God appetitt!
Middag
For mange er middagen, som serveres hver dag fra klokken 19.00, dagens høydepunkt og en del av belønningen for mange timer på tur med forbrenning av et ukjent antall kalorier. Dette er en to retters middag som består av hovedrett og dessert med kaffe.
Som vår gjest forsyner du deg selv fra en varm anretning, hvor vi serverer dagens hovedrett . Kokken sørger for at det beregnes rikelig med mat, siden vår erfaring er at fjellfolk som har vært i aktivitet en hel dag, har særdeles god appetitt. En salatbuffet er også et populært og sunt tilbehør til middagen.
Våre nøkkelord for middagen er:
Gode råvarer, ærlig – næringsrik – velsmakende og nok mat!
Hovedsakelig serverer vi norsk tradisjons- og fjellmat.
Våre desserter består av tradisjonelle desserter som karamellpudding, sjokolademousse og sitronfromasj tilbehør.